ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 10 ГОДИШНИНА ОД ДЕНОТ НА ХЕРЕДИТАРНИОТ АНГИОЕДЕМ (ХАЕ) 2021

 

 

 

 

 

ХАЕ Настан во соработка со Тактус – здружение за развој на културно уметнички вредности (19.05.2019)

 

 

 

 

 

 

ХАЕ ден во Македонија

 

 

 

 

 

 

HAE SEE meeting 2017 (01.10.2017, h.Marriott,Skopje)

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ “ПОСЕБНА КРВ”, КИНО ФРОСИНА (17.12.2016 ГОД.)

15625878_10154861906139801_7605960386524399513_o

 

 

 

 

 

 

HAE BALKAN MEETING 17-19 JUNE 2016

DSCN0060 (Copy)